Novo kombi vozilo za projekt “Pruži mi ruku – idemo zajedno”
Nakon provedenog postupka javne nabave, u četvrtak 25.01.2021. Općinski načelnik Grga Lončarević preuzeo je kombi vozilo koje je nabavljeno u sklopu projekta “Pruži mi ruku -idemo zajedno” kojemu je partner Udruga za osobe s invaliditetom “Duga”.
Kombi će se koristiti za potrebe prijevoza članova udruge „Duga“ na programe radionica, izlete, k liječniku te za obavljanje drugih projektnih aktivnosti. Nabava ovog vozila značajno olakšava prijevoz i dolazak korisnika projekta na sudjelovanje u projektnim aktivnostima.
Kombi vozilo u potpunosti je financirano sredstvima Europske unije.
     
Projekt „Pruži mi ruku – idemo zajedno“ pruža edukaciju, osnaživanje i psihosocijalnu pomoć putem različitih aktivnosti za 30 osoba koje uključuju odrasle osobe s invaliditetom te njihove obitelji s područja općine Semeljci, čime se direktno povećava kvaliteta njihovog života i socijalna uključenost. Nositelj projekta je Općina Semeljci, trajanje projekta je 24 mjeseca, a njegova ukupna vrijednost je 1.431.239,73 kn. Projekt je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.
Skip to content