Literarno – likovni natječaj “Djetinjstvo u mom kraju”

Dragi naši,

povodom obilježavanja Dana Općine Semeljci (13. lipnja 2021.), odlučili smo organizirati likovno-literarni natječaj na temu „Djetinjstvo u mom kraju“.

Natječaj će biti otvoren od 6. do 26. svibnja 2021. godine.

Pozivamo svu djecu s područja naše općine da se upuste u ovu malu slatku pustolovinu te svoja iskustva i uspomene iz djetinjstva prenesu „na papir“ u obliku literarnog ili likovnog rada.

LIKOVNI NATJEČAJ predviđen je za djecu vrtićke i predškolske dobi te učenike od 1. do 4. razreda osnovne škole. Radovi trebaju biti predani na listovima iz standardnih likovnih mapa, a likovna tehnika je prema vlastitom izboru.

LITERARNI NATJEČAJ predviđen je za učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole. Radovi trebaju biti pisani na hrvatskom standardnom jeziku ili dijalektu, u obliku lirske pjesme ili proznoga teksta. Literarne radove potrebno je predati u tiskanom obliku (Microsoft Word Document .doc ili .docx, font Times New Roman, veličina fonta 12).

Jedan učenik može sudjelovati samo s jednim radom. Krajnji rok za dostavljanje radova je 26. svibnja 2021. godine, a radove je potrebno poslati na e-mail adresu natjecaj.opcina.semeljci@gmail.com, dostaviti poštom ili osobno s napomenom „Za likovno-literarni natječaj“ na adresu: OPĆINA SEMELJCI, KOLODVORSKA 2, 31402 SEMELJCI.

Prilikom slanja rada nužno je priložiti i ispunjeni Obrazac prijave na natječaj koji se nalazi u prilogu.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnim stranicama Općine Semeljci (https://semeljci.hr/) nakon završetka natječaja. Za najbolje literarne i likovne radove osigurali smo prigodne nagrade. Također, na mrežnoj stranici bit će predstavljeni svi pristigli radovi.

Prepustite se, budite kreativni i originalni te svima pokažite kako je to biti dijete u vašem kraju!

Svima želimo puno uspjeha!

 

Skip to content