Rekonstrukcija i opremanje sportskih terena

U svibnju 2022. godine završena je provedba i isplaćena cjelokupna potpora za još jedan projekt odobren putem 2. Natječaja LAG-a ,,Strossmayer“ za tip operacije 2.2.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“ iz Lokalne razvojne strategije LAG-a ,,Strossmayer“ za razdoblje 2014.-2020. sukladan tipu operacije 7.4.1. PRR RH.

LAG Strossmayer je 25. kolovoza 2020. godine donio Odluku o odabiru ovog projekta te dodijelio iznos od 296.500,00 kn potpore. Nakon podnošenja 1. dijela Zahtjeva za potporu od strane LAG-a ,,Strossmayer“ projekt je odobren od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Nakon podnesenog Zahtjeva za konačnu isplatu, LAG ,,Strossmayer“ je obavio posjet lokaciji ulaganja te poslao dokumentaciju u Agenciju za plaćanja. Agencija za plaćanja je u lipnju 2022. godine izvršila konačnu isplatu projekta u iznosu od 282.537,34 kn.

Provedbom ovog projekta stanovnici Općine Semeljci moći će sada koristiti sportske terene koji su prije obnove bili u lošem stanju. U sklopu terena nabavljena je i oprema za razne športove. Provedbom ovog projekta doprinijelo se poboljšanju života lokalnog stanovništva kojem se omogućilo korištenje športskih terena.

 

Skip to content