Prosinac u dnevnom boravku projekta Korak dalje!

Užurbanost i blagdanska atmosfera vladale su cijeli mjesec. Korisnici su svakodnevno radosno dolazili na razne radionice koje su pripremile naše voditeljice na projektu, a teme su bile: advent ili došašće, izrada, značenje i povijest adventskog vijenca, božićni labirint, pleteni borovi, anđeli od papira, meditacija – bajka Djevojčica i zvijezda, izrada svijećnjaka i još razne teme koje su zaista zainteresirale naše stalne korisnike, a i nekoliko novih nam se pridružilo!

Nakon odrađene radionice ugodno smo uz toplu šalicu sa korisnicima porazgovarali, ali i zapjevali nam dobro poznate božićne pjesme.

Radost Božića u svima nam probudi veselje i neku posebnu čar, a pečenje božićnih kolača na radionicama tradicionalne kuharice dodao je poseban začin mirisa po cimetu, medenjacima, paprenjacima te ostalim ukusnim kolačićima.

Zajedno s udrugom roditelja Sunce iz Mrzovića sudjelovali smo na humanitarnom Božićnom sajmu na kojem su naši korisnici radosno sudjelovali u pripremanju, ali i prodaji na našem veselom štandu.

“Božićna čarolija je tiha. Ne čuješ je, osjećaš je. Znaš da postoji. Vjeruješ u nju.” Kevin Alan Milne

Sretan i blagoslovljen Božić žele vam korisnici, volonteri i zaposlenici projekta Korak dalje!

 

Skip to content