Proslava Međunarodnog dana starijih osoba i posjet mališana iz Dječjeg vrtića Hlapić iz Semeljaca
Ovaj tjedan smo u našem dnevnom boravku proslavili Međunarodni dan starijih osoba koji se obilježava 1. listopada svake godine. S obzirom na mnogobrojne aktivnosti proteklog tjedna, na poseban način smo ga obilježili u utorak 04. listopada 2022. godine.
👧 Ujutro su nas posjetili najmlađi članovi naše mjesne zajednice, mališani iz Dječjeg vrtića Hlapić iz Semeljaca. Naši korisnici su se jako razveselili djeci i s oduševljenjem im ispričali što sve oni rade, pokazali radove i zapjevali pjesme. Objasnili su im kako se oni ovdje druže, pjevaju, kuhaju, peku i svugdje idu. Mališani su otpjevali nekoliko pjesmica i raznježili sve prisutne. Bolju završnicu projekta Korak dalje nismo mogli zamisliti ljepše i veselije! 🥰 Ovim putem se želimo zahvaliti gđi. Željki Đurđević Jerković, ravnateljici Dječjeg vrtića Hlapić i svim tetama na divnoj suradnji.
         
Nakon prigodnog programa, uslijedio je zajednički ručak na kojem je prisustvovao i naš načelnik, gospodin Grga Lončarević. Osvrnuo se na važnost socijalnih projekata i izrazio veliko zadovoljstvo s obzirom na uspješnost i dobre rezultate projekta Korak dalje: “Nadamo se da će u skorije vrijeme biti Poziva na nastavak projekta i fazu II jer se još jednom dokazala potreba u našim ruralnim sredinama za sličnim aktivnostima i jako smo zadovoljni odazivom na sudjelovanje u projektu. Glavni cilj je i bio podizanje kvalitete života i pomoć u obavljanju svakodnevnih aktivnosti i možemo reći da je u potpunosti ostvaren, na što smo jako ponosni- istaknuo je.”
ℹ️ Projektne aktivnosti završavaju 5. listopada 2022. godine, odnosno danas. Ovim putem se želimo zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji projekta i posebno našim korisnicima koji su sudjelovali u projektnim aktivnostima. Nadamo se nastavku projekta, a dotad ćemo aktivnosti imati u nešto manjem intenzitetu uz sudjelovanje volontera kako bismo nastavili s aktivnostima. Pripremamo se za nastavak, a dotad pratite naše novosti putem društvene mreže.
Srdačan pozdrav svima od cijelog projektnog tima!🙌
Skip to content